Vi lever i en materialistisk verden, alting hele tiden skal gå hurtigere og hurtigere. Vi travlt, altid hele tiden. Vi skal hele tiden præstere og der er hele tiden ting der skal nås.

Hos RudISimo vender vi tingene på hovedet, og lader tingene tage den tid de fortjener og som I fortjener.

Vi gør det for at fremelske noget af det ypperste og mest kostbare her i livet: Tid. Din tid er vigtig for os. Derfor har vi skabt et koncept, som handler om selvforkælelse, fordybelse og at vække sanserne.

Da jeg var barn, ville Familien Hansen ofte tage på campingferie i det italienske, og et af de foretrukne områder var ved den italienske adriaterhavskyst i Lido di Jesolo.

Her ville tiden gå med solbadning, surfing, og med at besøge de lange gader oppe i byen med et kæmpe udvalg af alt, hvad hjertet kunne begære inden for mad og ikke mindst Gelato is.

rudisimo-streetfood

Jeg huske tydeligt den dag, hvor jeg sagde ”når jeg bliver stor, så vil jeg have min egen is vogn og sælge is fra”. Mange år er gået siden og med RudISimo har jeg endelig indfriet min drengedrøm om at have mit eget sted.

For mig, handler livet om at leve, og turde føre sine drømme ud i livet.

Vejen til RudISimo har taget utallige år, hvor jeg har undersøgt et hav af forskellige is koncepter, men intet smagte sådan som JEG ønskede det skulle smage.

Diverse isbarer med kontrakter og klausuler var nu heller ikke lige mig. Så jeg tænkte ”så bygger jeg min egen foodtruck!

Jeg ville lave mit eget koncept. Et koncept, hvor dyrevelfærd, økologi og lokale råvarer skulle være i højsædet og hvor nydelsen og glæden ved at servere is der smager som jeg ønsker den skal smage, skulle være omdrejningspunktet.

Det har bragt mig hertil, hvor jeg er i dag. Jeg har indfriet min barndomsdrøm, og den drøm giver jeg videre til JER!

– Ruddy Hansen - Stifter af RudISimo -